Human
Regenerator

Innovatív technológia az életminőség javításán

Ez egy prémium készülék, ami pulzáló, mágneses hatást fejt ki az őssejtekre, azok legoptimálisabb rezgésszintjén. Másik speciális hatása a kezelés közben is kellemesen érezhető ionizátoros hatás, amivel a sejtek mitokondriális energiaellátottságát optimalizálja, energiahiányát feltölti. A sejtek energiahiánya a medicinában ismert jelenség, amely betegség, kimerültség esetén is jelentkezik.

A TESTREGENERÁTOR FŐBB HATÁSAI

Poszt-COVID

Átesett a COVID-fertőzésen, és úgy érzi nehezen szedi össze magát? Önnek is segíthet a Test Regenerátor amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, erősíti az immunrendszert, felgyorsítja a gyógyulást, megakadályozhatja a szövődmények kialakulását.

Hatással van a mozgásszervi betegségekre

A Test Regenerátor képes a keringés javításával regenerálni a gyulladt ízületi felszíneket és a szinoviális folyadékokat. A keringés javításával, erőteljes gyulladáscsökkentő hatásával kezeli és gyógyítja a mozgásszervi eredetű betegségeket és az azokkal járó fájdalmakat (ízületi kopásos betegségek – artrózis – csontritkulás – oszteoporózis). Hatása gyors, pár kezelés is érezhető változást eredményezhet.

Növeli az állóképességet és a koncentrációt, serkenti a test véráramlását.

Növeli a vér viszkozitását és a keringést a koncentráció és a teljesítmény javítása érdekében. A készülék másodpercek töredéke alatt milliónyi impulzust ad ki, hogy javítsa a test keringését azáltal, hogy kinyitja a kis ereket.

Erősiti az immunrendszert

Erős hatással van az egész testre, mivel stimulálja az immunrendszert sejtszinten, ami egészséges, erőteljes élethez vezethet. Fontos hangsúlyozni azokat az eszközöket, amelyek optimalizálják a vércukorszintre gyakorolt hatást, ami nagyon összetett folyamat.

Sérülésekre gyakorolt hatás

Serkenti a kötőszövetek és izmok, a lábak és a csontok regenerálódását, ezáltal lehetőséget nyújt a sportolóknak a legkorábbi visszatérésre. A regenerációs idő lerövidítése napjaink egyik legnagyobb elvárása. Komoly hatással van az életminőség javítására.

Hatása van a szorongásra, stresszre, kiégésre

Csökkenti a stresszt, szorongást, pánikot és depressziót.

Öregedésgátló hatás (anti-aging)

Az eszköz növeli a szövetek kollagéntermelését, erősíti a bőr kötőszöveteinek szerkezetét. A készülék rendszeres használata megakadályozhatja a bőr természetes és fiziológiai vízvesztését, amely az öregedés természetes következménye. Ne feledje, hogy minden nap sok folyadékot kell fogyasztania, ha méregteleníteni akar. Kérjük, a kezelés után is igyon sok folyadékot a kívánt hatás elérése érdekében.

Kiegyensúlyozott, egészséges, mély alvás (Krónikus inszomnia)

Alvás közben egyszerűbbé és mélyebbé teszi a légzést. Mindezek eredménye a pihentető, energiatudatos ébredés, amely után a nap aktívan indulhat. Ez azonban nem meglepő, mivel a jó vérellátás jó alapot nyújt erre. Támogathatja a légzést azáltal, hogy feloldja a váladékot a maxilláris sinusban. Komoly segítséget nyújthat az allergiában.

Segíti az idegsejtek regenerálódását

Csökkenti a műtét utáni regeneráció idejét. Segítheti a sérült idegsejtek regenerálódását. Az idegek gyógyulása általában lassú folyamat. Általában naponta 1 mm regenerálható. A sérült ideg 10 cm-es felújítása körülbelül 100 napot vesz igénybe. A nagyobb idegek regenerálódásához általában több év szükséges. Sérülések vagy műtét után az eszköz jelentősen lerövidítheti a gyógyulás idejét.

A test minden bioenergetikai folyamatára hatással van

Optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, pozitív, stimuláló hatása van a sejtosztódásra. Ez nagyon fontos, mert ha a folyamat lassú, a régi elemek bomlása meghosszabbodik, azonban a gyors folyamat nem ad elegendő időt a sejtek progressziójához. A hosszú és sikeres kutatások által kifejlesztett technológia biztosítja az optimalizált hatás elősegítését az anyagcsere kiválasztásában.

Akut és krónikus fájdalmakat csillapít. Teljesítményfokozás versenysportolóknak (legal dopping)

A mentális, kognitív és fizikai teljesítmény javítására.

ÁRAK

Kezelések javasolt ideje: 30 perc
Javasolt gyakoriság: hetente 2-3 alkalom

Áraink:
30 perc egyszeri kezelés 20.000,- Ft magánszemélyek esetén
Közületeknek, cégeknek: 20.000,- Ft + áfa

Bérleteink:
5 alkalomra szóló: 5 X 20.000,- Ft, de 115.000,- Ft kerül jóváírásra, amely 15.000,- Ft a Jade Clinic-en található bármely szolgáltatás vásárlásakor igénybe vehető.

10 alkalomra szóló: 10 x 20.000,- Ft de 225.000,-Ft kerül jóváírásra, amely 25.000,- Ft a Jade Clinic-en található bármely szolgáltatás vásárlásakor igénybe vehető.

Comments are closed.