Jade Clinic

Szépségklinika

Sminktetoválás

„A vágyott esztétikus és harmonikus külső minden Ember számára megvalósítható,
mert ez többé nem csak álom, mindenki számára elérhető!”

BővebbenIdőpont foglalás

Lőrik Gyöngyi

Esztétikai és paramedical sminktetováló

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas  Long-Time Liner Contur make-up  technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

2016 óta, mint sminktetováló tréner, oktatói tevékenységet is végez a Medical Beauty oktatóközpontban. Közel 10 évig dolgozott divatsminkesként. Ezeken kívül szempilla hosszabbítással, orvos – kozmetológiai  arcápolással, gépi arc és testkezelésekkel foglalkozik.  Munkássága során dolgozott sminkesként a divat világában, készített sminkeket fotózásra, kifutókra, reklámfilm forgatásra. Színes szakmai múltja és a szépségiparban eltöltött 20 éve után is, mindig törekszik a naprakész ismeretek megszerzésére.

Kikapcsolódás, csend, nyugalom

Egyedülálló, szépészeti és esztétikai szolgáltatások egyszerre, egy helyen a Budai-Hegyek között!

Minőség

Kiváló, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a legkiválóbb termékekkel, legmodernebb technikákkal és eljárásokkal, a tökéletes külső elérésében!

Személyesség

Professzionális szakembereink csak Önnel foglalkoznak, így tudjuk biztosítani a személyre szabott törődést.

Kezelés

Tartós smink sminktetoválással

A szépségért ma már nem kell órákat áldoznia egy ápolt nőnek a szűkös idejéből. A professzionális sminktetoválással hosszútávon megőrizheti arcának gyönyörű kontúrjait. Néhányan tartanak ettől a megoldástól a köztudatban keringő tévhitek miatt, amelyeket azonban érdemes eloszlatni:

A profi sminktetoválás szinte fájdalommentes, és ezen állítást maga az eljárás igazolja.

A bőr felső rétege, a hám által kifejtett, tűre nehezedő ellenállást érzékelve ma már korszerű, innovatív gépek mikroprocesszora folyamatosan kontrollálja az orvosi acél tű hámrétegi behatolásának mélységét, biztosítva ezzel a tökéletesen egyenletes végeredményt. Az egyetlen tű vagy tűcsoport a gép által vezérelve csak egy bizonyos felszíni rétegig hatol, ami biztosítja a fájdalommentes, vérzés nélküli munkát és a pigmentanyag egyenletes hámfelszínben történő eloszlását.

A tartós tetoválás nem jelent végleges sminket, ugyanis az elkészült forma és szín (technikától függően) 1- 5 év alatt, fokozatosan, átmenetesen kikopik. Tehát nem szükséges egy életre szóló döntést hozni.

Figyelembe véve a minőségi sminktermékek árát, a tartós tetoválás már rövid idő alatt behozza az árát, tehát hosszú távon anyagilag is megéri a befektetés.

Az anyagi és a kényelmi szempontokon túl a nők számára a legfontosabb szempont minden bizonnyal az érzés, hogy akár ébredés után, akár a medencéből kilépve, akár egy viharos randevú közben biztosak lehetnek benne, a szépségük kontúrjai változatlanok! A profi sminktetoválás pedig éppen azt nyújtja, amit ígér: gyönyörű esztétikus, egyéniséghez illő formákat, természetes vagy akár vadabb árnyalatot, ezáltal harmonikus megjelenést.

A speciális Long-Time-Liner® és Freedom gép titka a precíziós orvosi technológiában rejlik, amely megfelel a legszigorúbb orvosi termékekről szóló előírásoknak is.  Éppen ez különbözteti meg más gépektől, hiszen a készülékek közötti különbség főként az egyenletes, hajszálvékony „vonal – pigmentálási képességben” jelentkezik, mely egy szálazott szemöldöknél, egy szájkontúrnál, vagy éppen szemhéj esetén létfontosságú kérdés, az esztétikus eredmény meghatározó tényezője. A mikroprocesszor beállításai és minősége, gép tűmoduljai a technikai tudás mind mind nélkülözhetetlen eleme a sminktetoválásnak, a tökéletesen egyenletes és fájdalommentes végeredményhez!

A professzionalitásának másik titka a kiváló minőségű, orvosi tisztaságú pigment, aminek fedőképessége, tapadása egy technikai újítás révén ad stabil, egyenletes szinezettséget, ami évek múlásával is szép és egyenletes ütemben halványodik a bőrben! Nincs szükség a pigment színek kevergetésére, mert nagyon sok szinű pigment megtalálható kínálatunkban, legyen szó világos, közép vagy sötét színmélységre. Egy fontos eleme van még ezeken túl a szép végeredményhez! A felkészült szakember, a technikai tudás, az újdonságok naprakész ismerete.

Szolgáltatások:

 • szájtetoválás – rúzs hatás
 • szemöldök/ ombre, szálazott, hibrid tetoválás
 • szempillatő sűrítés
 • szájtetoválás aquarell, candy lips
 • szájtetoválás lágysatír
 • szájtetoválás félsatír
 • szájtetoválás- 3D-5D
 • szem/ vékony – normál  kontúrvonal
 • szem / vastag, attraktív vonal tetoválása
 • szem/ ombre vagy füstös szem tetoválása
 • szem/ alsó pillasor sűrítés
 • szemöldök/ satír vagy lágysatír
 • BB Glow

Foglaljon időpontot még ma!

Kiváló, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a legkiválóbb termékekkel, legmodernebb technikákkal és eljárásokkal, a tökéletes külső elérésében!

Intézze nálunk egy helyen!

Jade Clinic

Kozmetika

A szép bőr megfelelő ápolást és csapatmunkát igényel vendég és szakember között. Plajás Melinda és Szűcs Erika célja, hogy vendégei számára olyan mentsvár legyen, aki nem csak kozmetikai problémáik megoldásában nyújt segítséget, hanem megfelelő stratégiát alkalmazva megoldásokat talál a mindennapok szebbé tételéhez.

Jade Clinic

Sminktetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Jade Clinic

Orvos-esztétikai tetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Jade Clinic

Fodrászat

Gödöny István közel 25 éves tapasztalattal rendelkező mesterfodrász, professzionális szakemberként azon dolgozik, hogy egészséges, szép hajszálakkal rendelkezzenek vendégei.

Jade Clinic

Hajhosszabbítás

A Goldhair csapata maga a profizmus és tapasztalat! Kiváló minőségű hajakkal olyan munkát végeznek, ami biztosítja, hogy senki ne mondja meg: vendégünk új, álomszép hajkoronája hajhosszabbítással került kialakításra.

Jade Clinic

Plasztikai sebészet

Dr. Ioannis Stasinopoulos az IVI MED Aesthetics tulajdonosa, és a Jade Clinic specialistája Görögországban született. Gyermekkorától kezdve nagy érdeklődést mutatott az orvosi pálya iránt, hiszen családjában a negyedik generációs orvos.

Comments are closed.