Jade Clinic

Szépségklinika

Arckezelés és alakformálás Ultratone Futura Ultra Pro készülékkel

Nincs ideje, se energiája kínkeserves edzőtermi edzésekhez? Nálunk egy fél órás relaxáció közben elvégezhet egy kétórás edzést, természetközeli, csendes környezetben, Budán.

BővebbenIdőpont foglalás
készüljön fel a strandszezonra

Mi is az az Ultratone?

A készülék a természetes mozgáshoz hasonlóan működik, az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttat el a bőrfelületen keresztül, hogy azokat mozgásra késztesse. Az Ultratone programok formálják és fitten tartják a testet, fejlesztik az izomtónust.

Hogyan működik?

Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.

Hogyan épül fel egy kezelés?

Gyors konzultáció után kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb programot, mely a problémás területeket célozza meg. Egyedi igények szerint állítjuk be a kezelés intenzitását, majd nincs más dolga, mint hátradőlni és relaxálni. Egy kezelési alkalom hozzávetőlegesen 45 perc, amiből a tényleges Ultratone kezelés fél óra.

Miért az Ultratone?

 • Test és arc kezelések egyaránt
 • Az edző teremmel ellentétben itt nem kell annyi időt eltölteni, nem kell bajlódni a zuhanyzással, a haj igazításával, így munka előtt is kitűnően beiktatható
 • Egyedi programok férfiaknak, és nőknek
 • Sebészeti beavatkozás nélkül karcsúsít, feszesítő és tónusfokozó, eltünteti a cellulitet, salaktalanít, arcfiatalító és ránctalanító hatású.
 • Elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és a cellulit csökkentést.

Felhasználási területek:

 • karcsúsítás, ultragyors körméret csökkentés
 • cellulit kezelés
 • arcfeszesítés, ránctalanítás
 • fiatalítás
 • kavitáció
 • méregtelenítés, nyirokmasszázs
 • mélyfeszesítés, mélytónusfokozás
 • masszázs, relaxáció, stressz-oldás
 • feszesítés, tónusfokozás
 • szülés utáni helyreállítás

Jelentkezzen be a kezelésre, hívjon minket!

A kezelésről, technikáról részletesebben:

Az Ultratone Futura Ultra Pro egy korszerű, innovatív technológián alapuló, nagy tudású, arckezelő és alakformáló biocomputer, amely 50 év tudományos orvosi kutatásának és fejlesztésének az eredménye. Ez a készülék gyors és hatékony megoldást kínál számos szépészeti problémára. A biocomputer elnevezés onnan ered, hogy kizárólag olyan hullámformákkal dolgozik, amelyek az emberi agy funkcionális bioelektromos jeleinek hű másai. Az Ultratone Futura Ultra Pro szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal valósítja meg az arcápolás, az alakformálás és a rehabilitáció alfáját és omegáját. 250.000-nél több, előre programozott kezelési terv közül választja ki az Ön egyéni jellemzői alapján, a számára megfelelő, legoptimálisabb programot.

Zsírcsökkentés

Egy speciális, alacsony frekvenciájú Ultratone forgó fizioszekvenciális program kimutathatóan csökkenti a zsírlerakódást miközben aktiválja a nagy vörös izomcsoportokat, ami karcsúsít és tonizál. Az 1980-as években, Németországban sportkutatók biopsziás vizsgálattal kimutatták, hogy egy Ultratone stílusú biostimulációs kezelés után a szervezetben jóval kevesebb felszíni zsírsejt található. Egy nemrégiben Franciaországban végzett kísérlet (melyet a francia Egészségügyi Minisztérium is elismert) egyértelműen kimutatta, hogy egy alacsony frekvenciás Ultratone kezeléssorozat lebontja a zsír lerakódásokat (mint pl. a cellulitisz/narancsbőr). Az anyagcsere folyamatok enyhe fokozódása – mely a megnövekedett izomtevékenység következménye – lehetővé teszi, hogy a szervezet több kalóriát vegyen fel és mégis megakadályozza a zsír felhalmozódását.

A Futura Ultra Pro különböző frekvenciájú kezelőfejei a bőrfiatalító, felszíni cellulit kezeléstől, a mélyebb zsírrétegekre ható terápiákig használhatók, miközben a hatóanyagot az ultrahang hullámai mélyen bejuttatják a szövetek közé.

Kromoterápia

Futura Ultra Pro kromoterápiás impulzusokat bocsát ki, amelyek fokozzák a kezelések eredményét. A tested és az arcod finoman váltakozó fényben fürdőzik a kezelés során, ami rendkívül nyugtató, revitalizáló és stresszcsökkentő hatással is bír. Az Ultratone ezzel a klinikailag igazolt kromoterápiával növeli a kezelések hosszú távú hatását.

Kezelések

Az Ultratone professzionális kezelőrendszere egyedülálló módon, teljesen eltérő programbeállításokat tartalmaz férfiak és nők számára, a két nem közötti fiziológiai eltérések figyelembevételével. Mindezek alapján, a készülék 250.000 különféle kezelési lehetőséget, valamint közel 1000 mintát segítségül hívva állítja össze az Ön számára a különböző arc- és testápoló programok közül a legoptimálisabb verziót. A Futura Ultra Pro rendszer ezután követi a kezelés menetét, közben rögzíti a fontosabb fizikai paramétereket, majd automatikusan úgy módosítja a programodat, hogy a változásoknak megfelelően maximális eredményeket érjen el.

 

Kikapcsolódás, csend, nyugalom

Egyedülálló, szépészeti és esztétikai szolgáltatások egyszerre, egy helyen a Budai-Hegyek között!

Minőség

Kiváló, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a legkiválóbb termékekkel, legmodernebb technikákkal és eljárásokkal, a tökéletes külső elérésében!

Személyesség

Professzionális szakembereink csak Önnel foglalkoznak, így tudjuk biztosítani a személyre szabott törődést.

Intézze nálunk egy helyen!

Jade Clinic

Kozmetika

A szép bőr megfelelő ápolást és csapatmunkát igényel vendég és szakember között. Bak Dominika célja, hogy vendégei számára olyan mentsvár legyen, aki nem csak kozmetikai problémáik megoldásában nyújt segítséget, hanem megfelelő stratégiát alkalmazva megoldásokat talál a mindennapok szebbé tételéhez.

Jade Clinic

Sminktetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Jade Clinic

Orvos-esztétikai tetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Jade Clinic

Fodrászat

Gödöny István közel 25 éves tapasztalattal rendelkező mesterfodrász, professzionális szakemberként azon dolgozik, hogy egészséges, szép hajszálakkal rendelkezzenek vendégei.

Jade Clinic

Hajhosszabbítás

A Goldhair csapata maga a profizmus és tapasztalat! Kiváló minőségű hajakkal olyan munkát végeznek, ami biztosítja, hogy senki ne mondja meg: vendégünk új, álomszép hajkoronája hajhosszabbítással került kialakításra.

Műszempilla

Bak Dominika célja, hogy vendégei számára olyan mentsvár legyen, aki nem csak kozmetikai problémáik megoldásában nyújt segítséget, hanem megfelelő stratégiát alkalmazva megoldásokat talál a mindennapok szebbé tételéhez.

Manikűr, pedikűr

Mihály Ildikó 12 éve végzi kézápoló és műkörömépítő tevékenységét. Fanatikus maximalizmusa vezette el sikeres szakmai versenyekig, ahol magyar bajnoki címet is szerzett. Ennek egyenes következménye volt, hogy 2018-ban sikeres mestervizsgát tett.

Fraxel lézeres kezelés

BISON FIRE-XEL frakcionális és sebészeti CO2 lézer már megtalálható klinikánkon! A FIRE-XEL™ frakcionális CO2 lézer a világon elsőként tartalmaz intelligens kezelésbeállító rendszert. A legeredményesebb bőrfiatalító kezelést nyújtható vele.

Ultratone Futura Ultra Pro arckezelő és alakformáló

Nincs ideje, se energiája kínkeserves edzőtermi edzésekhez? Nálunk egy fél órás relaxáció közben elvégezhet egy kétórás edzést, természetközeli, csendes környezetben, Budán.

Jade Clinic

Plasztikai sebészet

Dr. Ioannis Stasinopoulos az IVI MED Aesthetics tulajdonosa, és a Jade Clinic specialistája Görögországban született. Gyermekkorától kezdve nagy érdeklődést mutatott az orvosi pálya iránt, hiszen családjában a negyedik generációs orvos.

Esztétikai beavatkozások

Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, arcfeltötés, aqualix – zsírbontó injekció, felszívodó szálak (COG, PDO ), szilikonos szálazás, izzadásgátlás, prophilo, liquid lift, radiesse, scultra, meso lift, liquid nose receping, aptos, anyajegy szűrés, lipoma eltávolítás

Lézeres szőrtelenítés

Válaszd a végleges lézeres szőrtelenítést és szabadulj meg végleg a szőrtelenítés örökös problémáitól! A Clearlight™ LD808 Dióda Lézer egy gyors, eredményes, biztonságos csúcskategóriás szőrtelenítő berendezés.

Comments are closed.