Jade Clinic

Szépségklinika

Fodrászat

„ A hajunk egészségének megőrzéséhez a belső támogatásra ugyanolyan szükség van, mint a külső ápolásra.”

Bővebben

Gödöny István

Mesterfodrász

Gödöny István mesterfodrász közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Professzionális szakemberként azon dolgozik, hogy vendégei egészséges, szép hajszálakkal rendelkezzenek. Számára mindig is az egyik legfontosabb szempont volt, hogy szalonjában a legjobb minőségű termékekkel dolgozzon annak érdekében, hogy a vendégek haja hosszútávon is szép és egészséges maradjon. Éppen ezért jelenleg is a világ egyik prémium kategóriás hajápolási termékcsaládjával, az olasz Organic Way-el dolgozik.

István hisz abban, hogy hajunk egészségének megőrzéséhez a belső támogatásra ugyanolyan szükség van, mint a külső ápolásra. Ezért a Jade Clinicben tovább bővítette szolgáltatásait. Különböző haj és fejbőr problémákra teljeskörű megoldást nyújt szalonkezelésekkel, hajgyógyászati kezelésekkel és személyre szabott otthoni hajápolási termékekkel. Ugyanakkor szalonjában megtalálható és megvásárolható a prémium étrend kiegészítő haj és köröm vitamin, a HairStar.

Szolgáltatásai:

 • tőfestés
 • mosás, szárítás
 • férfi komplett hajvágás
 • női komplett hajvágás
 • kreatív hajfestés (melír, balayage, satír, ombre)
 • hajgyógyászati kezelések
 • szalonkezelések
 • tanácsadás otthoni hajápolásra

Amiért érdemes Istvánt választani….

 • 25 év szakmai tapasztalat
 • Kiemelt figyelem a vendégek felé
 • Elegáns, luxus környezet
 • A világ élvonalában lévő hajápolási termékek
 • Komplex szolgáltatások a hajápolás területén
 • Komplex szolgáltatások a hajgyógyászat területén

Kikapcsolódás, csend, nyugalom

Egyedülálló, szépészeti és esztétikai szolgáltatások egyszerre, egy helyen a Budai-Hegyek között!

Minőség

Kiváló, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a legkiválóbb termékekkel, legmodernebb technikákkal és eljárásokkal, a tökéletes külső elérésében!

Személyesség

Professzionális szakembereink csak Önnel foglalkoznak, így tudjuk biztosítani a személyre szabott törődést.

Intézze nálunk egy helyen!

Jade Clinic

Kozmetika

A szép bőr megfelelő ápolást és csapatmunkát igényel vendég és szakember között. Plajás Melinda és Szűcs Erika célja, hogy vendégei számára olyan mentsvár legyen, aki nem csak kozmetikai problémáik megoldásában nyújt segítséget, hanem megfelelő stratégiát alkalmazva megoldásokat talál a mindennapok szebbé tételéhez.

Jade Clinic

Sminktetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Jade Clinic

Orvos-esztétikai tetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Jade Clinic

Fodrászat

Gödöny István közel 25 éves tapasztalattal rendelkező mesterfodrász, professzionális szakemberként azon dolgozik, hogy egészséges, szép hajszálakkal rendelkezzenek vendégei.

Jade Clinic

Hajhosszabbítás

A Goldhair csapata maga a profizmus és tapasztalat! Kiváló minőségű hajakkal olyan munkát végeznek, ami biztosítja, hogy senki ne mondja meg: vendégünk új, álomszép hajkoronája hajhosszabbítással került kialakításra.

Jade Clinic

Plasztikai sebészet

Dr. Ioannis Stasinopoulos az IVI MED Aesthetics tulajdonosa, és a Jade Clinic specialistája Görögországban született. Gyermekkorától kezdve nagy érdeklődést mutatott az orvosi pálya iránt, hiszen családjában a negyedik generációs orvos.

Comments are closed.