Jade Clinic

Szépségklinika

Szolgáltatásaink

Egyedülálló luxus, szépészeti és esztétikai szolgáltatások egyszerre, egy helyen a Budai-Hegyek között!

BővebbenIdőpont foglalás

Szolgáltatásaink

Kiváló, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a legkiválóbb termékekkel, legmodernebb technikákkal és eljárásokkal, a tökéletes külső elérésében!

Kozmetika

A szép bőr megfelelő ápolást és csapatmunkát igényel vendég és szakember között. Bak Dominika célja, hogy vendégei számára olyan mentsvár legyen, aki nem csak kozmetikai problémáik megoldásában nyújt segítséget, hanem megfelelő stratégiát alkalmazva megoldásokat talál a mindennapok szebbé tételéhez.

Bővebben

Ultratone Futura Ultra Pro arckezelő és alakformáló

Az Ultratone készülékek szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését.

Bővebben

Sminktetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Bővebben

Orvos-esztétikai tetoválás

Lőrik Gyöngyi esztétikai és paramedical sminktetováló, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 16 éve foglalkozik sminktetoválással, amelyben a szépség oscar díjas Long-Time Liner Contur make-up technika elit sminktetoválója volt 10 évig.

Bővebben

Fodrászat

Gödöny István közel 25 éves tapasztalattal rendelkező mesterfodrász, professzionális szakemberként azon dolgozik, hogy egészséges, szép hajszálakkal rendelkezzenek vendégei.

Bővebben

Jelentkezzen be hozzánk Online, vagy hívjon minket!

Időpont foglalás

+36 70 771 8926

Hajhosszabbítás

A Goldhair csapata maga a profizmus és tapasztalat! Kiváló minőségű hajakkal olyan munkát végeznek, ami biztosítja, hogy senki ne mondja meg: vendégünk új, álomszép hajkoronája hajhosszabbítással került kialakításra.

Bővebben

Műszempilla

Balog Anett szempilla stylist 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ukrajnában tanulta meg a szakmát, ukrán és orosz oktatóktól. Sikeresen elsajátította az eredeti orosz kézi technikát, ezenkívül még 3 technikát alkalmaz profi módon, magas szaktudással.

Bővebben

Manikűr, pedikűr

Mihály Ildikó 12 éve végzi kézápoló és műkörömépítő tevékenységét. Fanatikus maximalizmusa vezette el sikeres szakmai versenyekig, ahol magyar bajnoki címet is szerzett. Ennek egyenes következménye volt, hogy 2018-ban sikeres mestervizsgát tett.

Bővebben

Fraxel lézeres kezelés

BISON FIRE-XEL frakcionális és sebészeti CO2 lézer már megtalálható klinikánkon! A FIRE-XEL™ frakcionális CO2 lézer a világon elsőként tartalmaz intelligens kezelésbeállító rendszert. A legeredményesebb bőrfiatalító kezelést nyújtható vele.

Bővebben

Plasztikai sebészet

Dr. Ioannis Stasinopoulos az IVI MED Aesthetics tulajdonosa, és a Jade Clinic specialistája Görögországban született. Gyermekkorától kezdve nagy érdeklődést mutatott az orvosi pálya iránt, hiszen családjában a negyedik generációs orvos.

Bővebben

Esztétikai beavatkozások

Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, arcfeltöltés, aqualix – zsírbontó injekció, felszívodó szálak (COG, PDO ), szilikonos szálazás, izzadásgátlás, prophilo, liquid lift, radiesse, scultra, meso lift, liquid nose receping, aptos, anyajegy szűrés, lipoma eltávolítás

Bővebben

Lézeres szőrtelenítés

Válaszd a végleges lézeres szőrtelenítést és szabadulj meg végleg a szőrtelenítés örökös problémáitól! A Clearlight™ LD808 Dióda Lézer egy gyors, eredményes, biztonságos csúcskategóriás szőrtelenítő berendezés.

Bővebben

Elképzelted hogy van egy szabad pénteked, és csak magaddal akarsz foglalkozni?
Ütemezd be egyszerre a szépészeti szolgáltatásokat nálunk, és élvezd a csendet, a jó légkört, amíg mi gondoskodunk rólad és közben teljes ellátásban részesülhetsz.

FoglalásBővebben

Jade Clinic Ajándékkártya

Ha nem tudod, melyik szolgáltatás lenne a megfelelő, de mindenképpen megajándékoznál valakit egy vagy akár több kezeléssel.

Személyesen nálunk tudod megvásárolni a kártyát, amit az általad választott összeggel előre fel is töltünk.
Lepd meg őt egy különleges, személyes élménnyel!”

Comments are closed.